Listerport maakt het mogelijk om webshops snel te laten groeien

Listerport maakt het mogelijk om webshops snel te laten groeien

Webshop-eigenaren zijn constant bezig om hun marktbereik te vergroten en daarmee hun omzet te laten groeien. Via de tool van Listerport wordt dit nu een stuk gemakkelijker: met één klik kan jouw webshop automatisch gekoppeld worden aan allerlei externe verkoopplatformen zoals Bol.com en Amazon. Zo bereik je in een mum van tijd veel nieuwe klanten, zonder hier iets extra’s voor te hoeven doen. 

Hoe werkt het platform van Listerport?

Je kunt jouw webshop software (zoals Shopify, Woocommerce en Magento) heel eenvoudig integreren in het platform van Listerport. Dit betekent dat jouw producten (inclusief alle productinformatie) automatisch in het platform worden gezet, waarna je ze met één klik op de externe verkoopkanalen kunt plaatsen. Hierbij kun je per product en per verkoopkanaal alle productinformatie nog aanpassen en is het mogelijk om je teksten automatisch te laten vertalen. Ook is het via het platform mogelijk om je productielijsten bij te houden, productfoto’s te optimaliseren en verkooprapporten per kanaal te verkrijgen. Zo kun je een vergelijking maken tussen de verschillende verkoopkanalen en zie je snel waar nog meer kansen liggen om te groeien. 

Wat zijn de voordelen van een internationaal marktbereik?

Listerport wordt momenteel aangesloten bij ‘s werelds grootste externe verkoopkanalen zoals Amazon, eBay en Alibaba, maar ook bij het populaire Nederlandse Bol.com. Dit betekent dat je via integratie met Listerport niet alleen maar Nederlandse klanten zult bereiken, maar ook internationale klanten. Veel Nederlandse online retailers opereren alleen in Nederland, waardoor hun omzet een enorme boost kan krijgen wanneer zij hun marktbereik internationaal uitbreiden. Buiten het feit dat deze internationale consumenten een nieuwe doelgroep vormen, zijn zij extra interessant voor Nederlandse retailers omdat ze Europese producten als hoogwaardige producten zien. Dit vergroot de kans dat ze een bestelling bij je plaatsen. Zo kun je via het platform van Listerport gemakkelijk en snel veel nieuwe klanten bereiken en je omzet laten groeien! 

Ben jij geïnteresseerd in ondernemen via Listerport? 

Momenteel wordt er druk gewerkt om het platform van Listerport zo snel mogelijk te lanceren, waarna het mogelijk is voor online retailers om te groeien samen met Listerport. Ben je enthousiast geworden over Listerport? Meld je dan aan om nog eerder toegang te krijgen tot het platform. Om Listerport tot een succes te maken, wordt er nog gezocht naar investeerders. Investeerders in Listerport kunnen een rendement verkrijgen tot wel 21,8%! Via de website kun je meer informatie vinden over investeren in Listerport en over het platform zelf. Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 + 12 =