Blog

Fotografeer jij al met een drone?

Fotografeer jij al met een drone?

Fotografeer jij al met een drone? Het is dé trend op het gebied van fotografie: fotografeer jij al met de hulp van een drone? Fotograferen met een drone Je dacht alles wel in huis te hebben om hele aardige plaatjes te schieten? Goede camera, verschillende […]

Zo schrijf je een pakkende vacaturetekst

Zo schrijf je een pakkende vacaturetekst

Het werven van nieuwe werknemers begint voor veel bedrijven met het schrijven van een vacature. Je wilt hiermee natuurlijk zo veel mogelijk mensen binnenhalen. Het schrijven van een goede vacaturetekst kan nog best lastig zijn. Je moet voldoende informatie geven, maar het moet niet saai […]

Vijf redenen waarom steeds meer mensen kiezen voor EPDM

Vijf redenen waarom steeds meer mensen kiezen voor EPDM

Als het gaat om dakbedekking hoor je steeds vaker de term EPDM. Waar staat dit voor? En waarom kiezen steeds meer mensen voor deze soort dakbedekking?

EPDM

Om te begrijpen waarom steeds meer mensen kiezen voor EPDM is het belangrijk om te weten wat dit nu eigenlijk is. Ethyleen-Propyleen-Dieen-Monomeer is een synthetisch rubber dat bekend staat om zijn elasticiteit, duurzaamheid en bestandheid tegen extreme condities. Klinkt als een logisch materiaal om te gebruiken op je dak!

UV-bestendigheid

Een belangrijke reden voor mensen om voor dit soort dakbedekking te kiezen is de UV-bestendigheid. Een dak staat voortdurend bloot aan uv-straling van de zon. Vooral in de zomer richt de zon zijn stralen volop op jouw platte dak, maar ook op momenten dat je hem niet ziet komt er uv-straling door de wolken heen. De traditionele dakbedekking, bitumen, kan hier slecht tegen en zal door deze straling steeds verder afbrokkelen en zijn oorspronkelijke eigenschappen verliezen. Als je kiest voor EPDM-folie heb je dit probleem niet, het is volledig UV-bestendig.

Het gaat lang mee

Een bitumen dak heeft door weersinvloeden zijn beste tijd wel gehad na een jaar of twintig. EPDM-folie gaat met gemak meer dan vijftig jaar mee. Het is iets duurder in aanschaf, maar door de langere levensduur verdien je dat met gemak terug. Ook zal je gedurende deze jaren een stuk minder kans hebben op lekkages, doordat er geen materiaal af zal brokkelen zoals bij bitumen gebeurt.

Milieuvriendelijk

Dit bijzondere folie houdt niet alleen je dak waterdicht, het is ook nog eens goed voor het milieu. Doordat het veel langer meegaat, maar ook doordat het nadat het van een dak is verwijderd weer verwerkt kan worden tot nieuwe grondstof. Helemaal circulair dus, en dat is precies waar we steeds vaker naar zoeken in bouwmaterialen.

Makkelijk te verwerken

Dakdekken is misschien geen klusje dat je snel zelf op zal pakken. Het is een lastig karwei, waarbij je ook nog eens met een brander aan de slag moet. Over het algemeen een beetje te lastig voor de doe-het-zelver, en potentieel gevaarlijk bovendien.

Koop je een EPDM pakket wordt opeens een heel ander verhaal. Met de folie precies op maat, het materiaal dun, elastisch en handelbaar en alle accessoires die je nodig hebt in het EPDM pakket meegeleverd wordt dakdekken opeens iet dat je zelf kunt doen.

Niet meer het dak op

Bij een bitumen dak is het raadzaam zeer regelmatig te controleren of er geen gaten aan het ontstaan zijn die lekkage kunnen geven. Bij een EPDM-dak hoef je je hier veel minder zorgen om te maken.

Is BHV verplicht voor freelancers? 

Is BHV verplicht voor freelancers? 

Is BHV verplicht voor freelancers? Als freelancer krijg je te maken met een hoop wetten en regels. Zo moet je om de paar maanden belastingaangifte doen en de nodige verzekeringen afsluiten. Maar hoe zit het eigenlijk op het gebied van veiligheid? Stel, je bent een […]

Geld lenen als zelfstandige, is dat verstandig?

Geld lenen als zelfstandige, is dat verstandig?

Geld lenen als zelfstandige, is dat verstandig? Als freelancer kan je te maken krijgen met een hoop kosten. Zeker wanneer je vanaf het begin al wat groter wil starten met een bedrijfspand, personeel en een auto van de zaak. Daarom is het verstandig om altijd […]

Welke mogelijkheden biedt een 3D printer?

Welke mogelijkheden biedt een 3D printer?

Het gebruiken van een 3D printer wordt door steeds meer groepen in de maatschappij omarmd. Dat komt door de vele voordelen die werken met de printer met zich meebrengt. Denk bijvoorbeeld aan de vele toepassingen op kantoor. Daarnaast is het ook thuis steeds aantrekkelijker om dingen te ontwerpen met behulp van desktopprinting. Daardoor kan je steeds meer voor elkaar krijgen. Het is wel goed om eens goed te kijken welke mogelijkheden er allemaal liggen. Dat kan bijvoorbeeld voor ondernemers en hobbyisten veel duidelijk maken wanneer zij nog niet met een printer werken. Het is veel aantrekkelijker dan je denkt.

Elke mogelijk ontwerp uitwerken
Het werken met een 3D printer heeft eigenlijk alles binnen handbereik gebracht. Het is alleen maar beter mogelijk geworden om elk mogelijk ontwerp uit te werken. Dat is nu vooral afhankelijk van hoe gedetailleerd je het ontwerp maakt. Dit ontwerp pas je toe op de printer en kijkt dan direct hoe dit uitpakt. Door de nieuwe technieken is het meer dan ooit zo dat het gehele proces optimaal is toe te passen. Dat betekent bijvoorbeeld dat printen ook een vorm van productie aan het worden is. Dat is natuurlijk ook een zeer belangrijk voordeel van deze werkwijze.

Aan de slag met een 3D printer
Het werken met een 3D printer is steeds gemakkelijker gemaakt. Dit is een belangrijk voordeel van de huidige generatie printers. Dat komt doordat er bijvoorbeeld met betere soorten filament gewerkt wordt dan in het verleden. Daarnaast is het ook zo dat de software steeds beter is geworden. Daardoor is het oog voor detail groter dan ooit. De flexibiliteit en het detail zijn de twee belangrijkste factoren die ontwikkeld zijn. Daardoor is er voor een hele grote groep heel veel mogelijk geworden met de printers. Alles is dan heel precies naar wens te ontwikkelen.

De verdere ontwikkeling van printers
Zowel als het gaat om filament, als wanneer het gaat om de 3D printer zelf, mag er nog veel verwacht worden. Zo is het bijvoorbeeld steeds beter mogelijk om de printer te upgraden. Dat maakt dit dus ook het perfecte moment om een printer aan te schaffen. Het is dan goed mogelijk om mee te groeien met de ontwikkelingen. Alle zaken die met de technologie achter het printen te maken hebben kan je dan gewoon op een goede manier op je eigen printer toepassen. Daardoor mag je in de komende jaren nog heel veel op dit gebied verwachten.

Klik hier voor de beste 3D-printers van het moment!

Drukwerk, ga voor perfectie.

Drukwerk, ga voor perfectie.

Wilt u opvallen met uw gedrukte Magazines? Of in een oogopslag de boodschap overbrengen op uw klanten, met uw unieke flyers? Bij Onno & Partners ben je aan het juiste adres. Voor een groot assortiment aan drukwerk, met ruim zestig jaar ervaring in verschillende papiersoorten, […]

Teksten laten vertalen

Teksten laten vertalen

Als je teksten op de best mogelijke manier wilt laten vertalen en daar vanwege het budget niet teveel geld voor kunt betalen dan biedt vertaalbureau Translation Kings de oplossing. Het vertaalbureau biedt alleen topkwaliteit en dat al vanaf 0,05 euro per woord. Het feit dat […]

Het vinden van de mooiste kappersstoelen

Het vinden van de mooiste kappersstoelen

Tegenwoordig vinden de meeste mensen hun kapsel erg belangrijk. Er worden heel wat haarproducten gebruikt, zowel door mannen als door vrouwen. De meeste mannen bezoeken de kapper maandelijks, maar er zijn ook mensen die dit wekelijks of eenmaal in de twee weken doen. Wanneer je goed kan knippen, kan een kapsalon erg veel geld opleveren. Het is dus geen slecht idee om na te denken over het beginnen van een kapsalon. Bedenk echter wel dat je niet alleen goed moet kunnen knippen, maar dat de kapsalon er ook netjes uit moet zien. Je zult bijvoorbeeld wel nette kappersstoelen moeten hebben.

Zonder kappersstoelen zal je natuurlijk geen goede kapsalon kunnen beginnen. Het is echter wel van belang dat je ook de juiste stoelen uitkiest. Er zijn ontzettend veel stoelen waaruit je kan kiezen. Het is daarom niet eenvoudig om een mooie kappersstoel te vinden. Een verstelbare kappersstoel is natuurlijk fijn, maar veel kappers kiezen ook voor een kappersstoel op wielen. Uiteraard kan je ook voor een combinatie van deze twee stoelen kiezen. Het voordeel van een verstelbare kappersstoel is dat je altijd op de juiste hoogte kunt knippen. Het is eigenlijk niet aan te raden om te kiezen voor een stoel die niet verstelbaar is.

Kappersstoelen moeten zeer comfortabel zijn

Een verstelbare kappersstoel is natuurlijk fijn voor de kapper zelf, maar de stoelen moeten ook fijn zijn voor je klanten. De stof van de stoel is daarom erg belangrijk. Wanneer jij een half uur aan het knippen bent, wil je natuurlijk wel dat de klant een half uur lang comfortabel zit. Dit geldt natuurlijk al helemaal voor kinderen, niet elk kind voelt zich namelijk op gemak bij de kapper. Een comfortabele stoel zal in dit geval zeker weten helpen. Als kinderkapper kan je er ook voor kiezen om een speciale kinder kappersstoel aan te schaffen.

Waar jij de mooiste kappersstoelen kan aanschaffen

Er zijn natuurlijk diverse winkels waarbij je kappersstoelen kunt aanschaffen, maar de kwaliteit en het comfort is wel belangrijk. Behalve dat je een comfortabele en handige stoel wilt, wil je ook een stoel die lang meegaat. De kwaliteit is dus zeer belangrijk. Wanneer je flink aan het verbouwen bent, dan wil je waarschijnlijk niet gelijk de allerduurste stoelen. Ook de prijs is dus zeer belangrijk. Het liefste heb je dus een goede kappersstoel voor een klein bedrag. Waar je deze kunt aanschaffen? Bij Inline.nl bijvoorbeeld. Dit bedrijf verkoopt ontzettend mooie stoelen die ook nog eens betaalbaar zijn.

Heb jij eenmaal mooie stoelen in je kapsalon? Dan is het belangrijk dat ook de rest van de zaak er goed uitziet. Zo heb je bijvoorbeeld goede spiegels nodig, maar ook de vloer, de muren en de wachtstoelen zijn van groot belang. Daarnaast mag je natuurlijk ook absoluut niet besparen op het materiaal. Het is van groot belang dat je de juiste scharen, tondeuses etc. hebt. Wanneer je goedkope stoelen aanschaft bij Inline, dan blijft er nog voldoende geld over om in de kapsalon te steken.

Accountantskantoor Zwolle helpt u financieel gezond te blijven!

Accountantskantoor Zwolle helpt u financieel gezond te blijven!

<h1>Accountantskantoor Zwolle helpt u financieel gezond te blijven!</h1> Een accountantskantoor in Zwolle biedt tal van diensten aan zowel bedrijven als particulieren. In het kort komt het erop neer dat KRC Van Elderen zeer vaardig is om uw bedrijf te helpen financieel gezond te worden en […]