Blog

Wat is het data gedreven Google AdWords attributiemodel?

Wat is het data gedreven Google AdWords attributiemodel?

Google Ads, voorheen Google AdWords genoemd, is waarschijnlijk dé favoriete tool van de meeste online marketeers. Met behulp van deze tool kun je eenvoudig advertenties aanmaken die op Google getoond worden. Daarnaast is het ook mogelijk om de advertenties op een groot netwerk van sites…

Werken in Barneveld

Werken in Barneveld

Hee allemaal! Welkom bij deze zakelijke blog. In deze blog ga ik het hebben over werk. Maar niet zomaar werk, maar werken in Barneveld. Veel van onze lezers wonen in Barneveld en omstreken. Daarom heb ik gekozen om mijzelf eens te verdiepen in Barneveld, wat…

Fotografeer jij al met een drone?

Fotografeer jij al met een drone?

Fotografeer jij al met een drone?

Het is dé trend op het gebied van fotografie: fotografeer jij al met de hulp van een drone?

Fotograferen met een drone

Je dacht alles wel in huis te hebben om hele aardige plaatjes te schieten? Goede camera, verschillende lenzen. Misschien wel wat extra belichting, een statief. Meer heb je niet nodig, toch?

Dat ligt eraan. Voor veel mensen is deze uitrusting inderdaad genoeg om de plaatjes te kunnen schieten die zij in gedachten hebben. Veel andere fotografen zijn echter aangestoken met het ‘drone-virus’. De jaloersmakende beelden van tal van fotografen die al met een vliegende camera in de weer zijn zorgen ervoor dat steeds meer mensen besluiten dat er voor hen ook maar één ding op zit: de lucht in.

Populair

Hoe komt het toch, dat drones opeens zo populair zijn geworden? Daar zijn verschillende redenen voor te noemen. Ten eerste is het de prijs, die steeds beter te doen wordt. De DJ Spark Drone bijvoorbeeld is een model dat veel amateurfotografen zich al snel kunnen veroorloven. Ook de techniek helpt een handje. Waar werken met drones vroeger een lastig karwei kon zijn, alleen geschikt voor specialisten, zijn de techniek en de besturing zodanig verbeterd dat ook een amateur er al snel mee uit de voeten kan. Veel drones zijn zelfs te besturen via een app op de smartphone, het kan haast niet makkelijker.

Het helpt voor de populariteit natuurlijk ook mee dat er via platforms als Instagram steeds meer luchtfoto’s worden gedeeld en er ook op YouTube en op tv steeds vaker beelden vanuit de lucht te zien zijn. Jaloersmakende beelden, veelal, beelden waarbij je denkt: die wil ik ook kunnen maken!

Kies de juiste

Heb je besloten dat ook jij niet zonder dit bijzondere speeltje kan? Wil je ook prachtige beelden schieten vanuit de lucht? Zorg dan dat je genoeg informatie inwint, zodat je het voor jou meest geschikte model kunt kiezen.

Wil je er professioneel mee aan de slag? Investeer dan in een goed exemplaar, eentje waarmee je de beelden kunt schieten die je in gedachten hebt. Dat is even een flinke uitgave, maar dat is beter dan een wat goedkoper model aanschaffen en vervolgens teleurgesteld zijn over de resultaten.

Wil je een model dat makkelijk mee te nemen is? Kies dan geen hele grote, maar ga bijvoorbeeld voor een DJ Spark Drone, een compact exemplaar dat je zo in je tas stopt. Ideaal als je tijdens een leuk dagje weg ook nog wat beelden vanuit de lucht wilt schieten.

Zo schrijf je een pakkende vacaturetekst

Zo schrijf je een pakkende vacaturetekst

Het werven van nieuwe werknemers begint voor veel bedrijven met het schrijven van een vacature. Je wilt hiermee natuurlijk zo veel mogelijk mensen binnenhalen. Het schrijven van een goede vacaturetekst kan nog best lastig zijn. Je moet voldoende informatie geven, maar het moet niet saai…

Vijf redenen waarom steeds meer mensen kiezen voor EPDM

Vijf redenen waarom steeds meer mensen kiezen voor EPDM

Als het gaat om dakbedekking hoor je steeds vaker de term EPDM. Waar staat dit voor? En waarom kiezen steeds meer mensen voor deze soort dakbedekking? EPDM Om te begrijpen waarom steeds meer mensen kiezen voor EPDM is het belangrijk om te weten wat dit…

Is BHV verplicht voor freelancers? 

Is BHV verplicht voor freelancers? 

Is BHV verplicht voor freelancers?

Als freelancer krijg je te maken met een hoop wetten en regels. Zo moet je om de paar maanden belastingaangifte doen en de nodige verzekeringen afsluiten. Maar hoe zit het eigenlijk op het gebied van veiligheid? Stel, je bent een freelancer en werkt eigenlijk alleen maar in je kantoor. Hooguit een aantal keer per jaar op een andere locatie. Moet je dan ook een BHV-cursus volgen? Of is je algemene kennis dan voldoende?

Wat is BHV?

BHV staat voor BedrijfsHulpVerlening. Door het land worden door erkende bedrijven tal van cursussen gegevens om dit certificaat te halen. Tijdens deze cursus leer jij hoe je moet handelen bij verschillende noodgevallen. Denk hierbij aan het blussen van een brand, reanimatie wanneer iemand zomaar een hartstilstand krijgt of een pand ontruimen in het geval van brand of ander dreigend gevaar.

Verschil per situatie

De Arbowet heeft bepaald dat het voor bedrijven verplicht is om een aantal werknemers in dienst te hebben die beschikken over dit certificaat. Dit verschilt ook weer per situatie. Als freelancer werk je bijvoorbeeld alleen en is er dus sprake van een eenmanszaak. Wanneer je dus alleen thuis aan het werk bent, ben je niet verplicht om dit certificaat in je bezit te hebben. Werk je in een bedrijfspand, maken ook andere werknemers deel uit van je team en krijg je regelmatig bezoek van klanten? Dan is het volgens de Arbowet wel verplicht om in het bezit te zijn van een BHV-certificaat.

Een BHV-cursus volgen

Is het in jouw situatie dus verplicht om dit certificaat te behalen? Schrijf je dan zo snel mogelijk in voor deze cursus. Wacht hier niet lang mee om hoge boetes te voorkomen. Door het hele land heen kan je dit certificaat halen, bijvoorbeeld via BHV-opleidingen bij Westpoort. De cursus zelf kost je niet ontzettend veel tijd. Vooraf wordt je gevraagd om de theorie alvast door te nemen. Op de dag zelf wordt deze behandeld aan de hand van verschillende situatie. Later op de dag krijg je nog een praktijkgedeelte. Op het eind wordt alles getoetst (dus zowel theorie als praktijk) door middel van een examen. Wanneer je dit voldoende hebt afgesloten, krijg je het BHV-certificaat. Deze is twee jaar geldig.

Geld lenen als zelfstandige, is dat verstandig?

Geld lenen als zelfstandige, is dat verstandig?

Geld lenen als zelfstandige, is dat verstandig? Als freelancer kan je te maken krijgen met een hoop kosten. Zeker wanneer je vanaf het begin al wat groter wil starten met een bedrijfspand, personeel en een auto van de zaak. Daarom is het verstandig om altijd…

Welke mogelijkheden biedt een 3D printer?

Welke mogelijkheden biedt een 3D printer?

Het gebruiken van een 3D printer wordt door steeds meer groepen in de maatschappij omarmd. Dat komt door de vele voordelen die werken met de printer met zich meebrengt. Denk bijvoorbeeld aan de vele toepassingen op kantoor. Daarnaast is het ook thuis steeds aantrekkelijker om…

Drukwerk, ga voor perfectie.

Drukwerk, ga voor perfectie.

Wilt u opvallen met uw gedrukte Magazines? Of in een oogopslag de boodschap overbrengen op uw klanten, met uw unieke flyers? Bij Onno & Partners ben je aan het juiste adres. Voor een groot assortiment aan drukwerk, met ruim zestig jaar ervaring in verschillende papiersoorten, druktechnieken, logistieke processen en natuurlijk drukwerk zelf. Hierin is van alles mogelijk, voor een betaalbare prijs.

Magazines & Brochures
Folders bedrukken? Dat kun je met een gerust hart aan Onno & Partners overlaten. Voor zowel in kleine als grote oplagen, afhankelijk van de specificaties wordt er gekozen voor de meest geschikte druktechniek. Aan het drukwerk wordt de uiterste zorg besteedt, vanaf het aanleveren die wordt gecontroleerd tot de laatste levering. Dit alles blijft in handen van Onno & Partners om de hoogwaardige kwaliteit van het drukwerk te waarborgen. 


Flyers en Folders
Om klanten te stimuleren tot een aankoop of bezoek aan de winkel. Deze boodschap kun je tegenwoordig het best overbrengen met een folder of flyer. Aangezien veel reclame e-mails belanden in de spam mail. En laat de flyers & folders drukwerk nou net één van de specialiteiten van Onno & Partners zijn. Met veel tijd, precisie en aandacht wordt er zorgvuldig gekeken naar de beste oplossing, want flyers & folders drukken is toch een vak apart.


Catalogus & Brievenbus reclame
Aangezien catalogussen een langere levensduur hebben, wordt er bewust garenloos gebrocheerd of genaaid. Afhankelijk van het formaat en de oplage wordt de druktechniek bepaald. De optimale kwaliteit dat is het doel waar Onno & Partners naar streeft.

Behalve een catalogus, kan er ook gekozen worden voor brievenbus reclame. Om je klanten te bereiken, zonder internet. Dan is deze manier van reclame een krachtige medium om consumenten te trekken. Technische uitvoeringen, het formaat en de papierkeuze is zeer bepalend voor een onderscheidende reclame folder. Onno & Partners denkt hierin graag met je mee.

Bestel eenvoudig uw drukwerk bij Onno & Partners drukwerk. Met slechts één muisklik weet u precies waar uw drukwerk zich op dat moment bevindt, want de levertijd is heilig. Uw folder heeft geen waarde meer als de verspreidingsdatum is geweest. Daarom biedt Onno & Partners drukwerk een zeer snelle, zorgvuldige service en transport.

Brochure laten drukken?

De specialist in brochure drukken zorgt voor perfecte aflevering van uw drukwerk.

Teksten laten vertalen

Teksten laten vertalen

Als je teksten op de best mogelijke manier wilt laten vertalen en daar vanwege het budget niet teveel geld voor kunt betalen dan biedt vertaalbureau Translation Kings de oplossing. Het vertaalbureau biedt alleen topkwaliteit en dat al vanaf 0,05 euro per woord. Het feit dat…