Blog

Drukwerk, ga voor perfectie.

Drukwerk, ga voor perfectie.

Wilt u opvallen met uw gedrukte Magazines? Of in een oogopslag de boodschap overbrengen op uw klanten, met uw unieke flyers? Bij Onno & Partners ben je aan het juiste adres. Voor een groot assortiment aan drukwerk, met ruim zestig jaar ervaring in verschillende papiersoorten, […]

Teksten laten vertalen

Teksten laten vertalen

Als je teksten op de best mogelijke manier wilt laten vertalen en daar vanwege het budget niet teveel geld voor kunt betalen dan biedt vertaalbureau Translation Kings de oplossing. Het vertaalbureau biedt alleen topkwaliteit en dat al vanaf 0,05 euro per woord. Het feit dat […]

Het vinden van de mooiste kappersstoelen

Het vinden van de mooiste kappersstoelen

Tegenwoordig vinden de meeste mensen hun kapsel erg belangrijk. Er worden heel wat haarproducten gebruikt, zowel door mannen als door vrouwen. De meeste mannen bezoeken de kapper maandelijks, maar er zijn ook mensen die dit wekelijks of eenmaal in de twee weken doen. Wanneer je goed kan knippen, kan een kapsalon erg veel geld opleveren. Het is dus geen slecht idee om na te denken over het beginnen van een kapsalon. Bedenk echter wel dat je niet alleen goed moet kunnen knippen, maar dat de kapsalon er ook netjes uit moet zien. Je zult bijvoorbeeld wel nette kappersstoelen moeten hebben.

Zonder kappersstoelen zal je natuurlijk geen goede kapsalon kunnen beginnen. Het is echter wel van belang dat je ook de juiste stoelen uitkiest. Er zijn ontzettend veel stoelen waaruit je kan kiezen. Het is daarom niet eenvoudig om een mooie kappersstoel te vinden. Een verstelbare kappersstoel is natuurlijk fijn, maar veel kappers kiezen ook voor een kappersstoel op wielen. Uiteraard kan je ook voor een combinatie van deze twee stoelen kiezen. Het voordeel van een verstelbare kappersstoel is dat je altijd op de juiste hoogte kunt knippen. Het is eigenlijk niet aan te raden om te kiezen voor een stoel die niet verstelbaar is.

Kappersstoelen moeten zeer comfortabel zijn

Een verstelbare kappersstoel is natuurlijk fijn voor de kapper zelf, maar de stoelen moeten ook fijn zijn voor je klanten. De stof van de stoel is daarom erg belangrijk. Wanneer jij een half uur aan het knippen bent, wil je natuurlijk wel dat de klant een half uur lang comfortabel zit. Dit geldt natuurlijk al helemaal voor kinderen, niet elk kind voelt zich namelijk op gemak bij de kapper. Een comfortabele stoel zal in dit geval zeker weten helpen. Als kinderkapper kan je er ook voor kiezen om een speciale kinder kappersstoel aan te schaffen.

Waar jij de mooiste kappersstoelen kan aanschaffen

Er zijn natuurlijk diverse winkels waarbij je kappersstoelen kunt aanschaffen, maar de kwaliteit en het comfort is wel belangrijk. Behalve dat je een comfortabele en handige stoel wilt, wil je ook een stoel die lang meegaat. De kwaliteit is dus zeer belangrijk. Wanneer je flink aan het verbouwen bent, dan wil je waarschijnlijk niet gelijk de allerduurste stoelen. Ook de prijs is dus zeer belangrijk. Het liefste heb je dus een goede kappersstoel voor een klein bedrag. Waar je deze kunt aanschaffen? Bij Inline.nl bijvoorbeeld. Dit bedrijf verkoopt ontzettend mooie stoelen die ook nog eens betaalbaar zijn.

Heb jij eenmaal mooie stoelen in je kapsalon? Dan is het belangrijk dat ook de rest van de zaak er goed uitziet. Zo heb je bijvoorbeeld goede spiegels nodig, maar ook de vloer, de muren en de wachtstoelen zijn van groot belang. Daarnaast mag je natuurlijk ook absoluut niet besparen op het materiaal. Het is van groot belang dat je de juiste scharen, tondeuses etc. hebt. Wanneer je goedkope stoelen aanschaft bij Inline, dan blijft er nog voldoende geld over om in de kapsalon te steken.

Accountantskantoor Zwolle helpt u financieel gezond te blijven!

Accountantskantoor Zwolle helpt u financieel gezond te blijven!

<h1>Accountantskantoor Zwolle helpt u financieel gezond te blijven!</h1> Een accountantskantoor in Zwolle biedt tal van diensten aan zowel bedrijven als particulieren. In het kort komt het erop neer dat KRC Van Elderen zeer vaardig is om uw bedrijf te helpen financieel gezond te worden en […]

Remarketing: hoe doe ik dat?

Remarketing: hoe doe ik dat?

Er komen allerlei verschillende mensen op je website. Lang niet iedereen zal tijdens het eerste bezoek iets kopen op jouw website. Mensen twijfelen nou eenmaal en willen zeker weten dat ze de juiste keuze maken als ze een product aanschaffen. En jammer genoeg zijn er […]

3 tips om efficiënt om te gaan met je mails

3 tips om efficiënt om te gaan met je mails

E-mail is niet meer weg te denken uit ons leven. Het is zelfs het meest gebruikte communicatiemiddel over de hele wereld. We mailen ons dan ook suf. Op het werk, in de trein, maar ook zeker thuis checken we onze mail vaak. We krijgen mailtjes van onze collega’s, vrienden, maar ook van commerciële bedrijven zoals Bol.com en Zalando. Soms worden we dan ook overspoeld door de mailtjes en zien we door de bomen het bos niet meer.

Kijk niet al te vaak op je mail

E-mail is natuurlijk hartstikke handig, maar je kan er ook wel eens gestrest door raken. Al die mailtjes die je nog moet beantwoorden. De inbox raakt maar voller en voller, het lijkt wel alsof er geen einde aan komt. Om je heel wat tijd en stress te besparen, is het aan te raden om vaste momenten in te plannen voor het checken van je e-mail. Reserveer bijvoorbeeld drie keer per dag tijd om de mail te checken en de binnenkomende mailtjes te beantwoorden. Laat je niet verleiden en zet de meldingen op je telefoon uit. Dit zal je veel stress besparen.

De inbox leeg houden

We hadden het er al even over; de inbox raakt steeds voller. Om te voorkomen dat je inbox overvol raakt, is het handig om na het openen en lezen van de mail direct te bedenken wat je met de e-mail gaat doen. Wil je de mail direct beantwoorden? Of wil je deze nog even bewaren voor later? Onbelangrijke mailtjes kun je het beste direct na het lezen verwijderen. Zo voorkom je dat je straks 1000 mailtjes in je inbox hebt staan.

Het is ook aan te raden om je e-mail te organiseren. Maak verschillende mapjes aan. Denk aan een mapje met belangrijke mails, maar ook een mapje met de mails die je later misschien nog nodig hebt.

Veiligheid boven alles

We denken er niet zo vaak over na, maar wist je dat de mailtjes die jij verstuurd en binnen krijgt soms niet beveiligd zijn. Je wilt natuurlijk niet dat anderen jouw persoonlijke of werkgerelateerde mails kan lezen. Het is dan ook belangrijk dat jouw e-mail beveiligd is. Je kunt je mails versleutelen, maar het is ook belangrijk dat je je apparaten voldoende beveiligd. Online inloggen op webmail wordt tegenwoordig erg veel gedaan, op de laptop, maar ook op de smartphone en tablet wordt er op de e-mail ingelogd. Zorg dat de apparaten waar de mail op staat goed beveiligd is. Kies niet voor het wachtwoord hoi123, maar ga voor een goed wachtwoord met letters, cijfers en leestekens.

Als zzp’er boekhouding zelf doen of uitbesteden?

Als zzp’er boekhouding zelf doen of uitbesteden?

De boekhouding, het hoort er nou eenmaal bij. Het is zeker niet het leukste taakje, maar het moet toch echt gebeuren. Er wordt al snel gekozen om de administratie uit te besteden aan een boekhouder, omdat we liever een avondje Netflix kijken dan een avond […]

Wat is CAD en wat kun je ermee?

Wat is CAD en wat kun je ermee?

CAD, misschien heb je er wel eens van gehoord of misschien zegt het je helemaal niks. Als je in de techniek werkt, weet je waarschijnlijk wel wat het is. CAD is namelijk een afkorting die je regelmatig tegenkomt in de techniek. Zo zijn er bijvoorbeeld […]

Wat is dropshipping?

Wat is dropshipping?

Misschien heb je er wel eens van gehoord of misschien zit je eraan te denken om met dropshipping te beginnen. Steeds veel meer mensen doen aan dropshipping. Het is erg handig, want je hoeft de producten die je wilt verkopen niet in te kopen en een voorraad bijhouden is ook niet nodig. Maar wat betekent dropshipping nou precies? Welke voordelen biedt het je? En waarom zou jij er mee moeten beginnen?

Wat is dropshipping

Dropshipping is een vorm van e-commerce, waarbij je de producten die je aanbiedt niet zelf op voorraad hoeft te hebben. Als iemand een product bij jouw webshop besteld, zal je het product niet zelf versturen, maar bestel je deze bij de fabrikant of een groothandel. Deze verstuurt het dan direct naar de klant. Je hebt dus eigenlijk helemaal geen fysiek contact met de producten die je verkoopt en je hoeft je ook geen zorgen te maken over de voorraad van deze producten en de verzending.
A

Voordelen

Een webshop met dropshipping kan je veel voordelen opleveren. Eentje daarvan is dat je bijna geen startkapitaal nodig hebt om de webshop te starten. Je hoeft namelijk geen producten in te kopen.

  • Geen voorraad

Als je de voorraad in eigen beheer hebt, zul je een plek moeten hebben waar je deze producten kunt opbergen. Als je aan dropshipping doet, hoef je zelf geen voorraad in te kopen.

  • Makkelijk beginnen

Je kunt als starter makkelijk een webshop met dropshipping beginnen. Je hebt bijna geen kapitaal nodig en je hebt geen voorraadkosten. Het enige wat je moet hebben is een betrouwbare website.

Maar er zijn ook nadelen

Dropshipping bied je niet alleen maar voordelen, er kleven ook een aantal nadelen aan. Je kunt namelijk bijna geen invloed uitoefenen op de klanttevredenheid. Als een klant een product besteld bij jouw webshop ben jij verantwoordelijk. Als er bij de groothandel iets mis gaat met de bestelling of de verzending langer duurt, houdt de klant jou verantwoordelijk. Er wordt geacht dat jij deze problemen oplost, maar dit kan niet altijd.

3 redenen om een tekstschrijver in te huren

3 redenen om een tekstschrijver in te huren

Ben jij de eigenaar van een website of misschien wel een webshop? Dan weet je vast wel dat content ontzettend belangrijk is op het internet. En dan hebben we het over kwalitatief goede content, niet over iets wat je hebt gekopieerd en geplakt van internet. […]