Factuur verkopen? Bekijk eens de mogelijkheden van factoring!

Factuur verkopen? Bekijk eens de mogelijkheden van factoring!

Factoring is je factuur verkopen aan The Blue Factor. Waarom zou je je facturen verkopen aan een ander? Nou, dan hoef je niet meer te wachten tot je klant je factuur betaald. Dat kan namelijk erg lang duren aangezien de factuur termijnen langer dan een maand zijn. Daar hoef je niet op te wachten als je aan factoring doet. Wanneer je jouw factuur aan hun verkoopt dan betalen zij jouw factuur in 24 uur. Dat is natuurlijk heel snel en ideaal. Zeker als jij een van de ondernemers bent die niet lang kan wachten tot je wel verdiende geld van de factuur binnen komt. Veel ondernemers kunne hier niet op wachten omdat ze het geld gewoon nodig hebben. Zij kunnen het geld nodig hebben voor een nieuwe investering of dergelijke.

Factoring: hoe werkt het?

Factoring is een debiteurenfinanciering. The Blue Factor kijkt wel naar de financiële gezondheid van jouw klanten. The Blue Factor is vooral heel erg nuttig voor bedrijven die in de Business to Business branche werken. Wanneer ze financieel in orde zijn kun je direct aan de slag met factoring. Je stuurt je factuur dus niet meer naar je klant maar naar The Blue Factor. Je hoeft dus niet meer te wachten tot de betaling van je klant. The Blue Factor betaald het bedrag binnen 24 uur aan jou en jij kunt weer verder met je onderneming. Uiteindelijk betaald de klant de factuur aan The Blue Factor. Je factuur verkopen heeft dus veel voordelen.

Waarom facturering voor veel ondernemers lastig is

Factureren is voor veel ondernemers lastig omdat ze de factuur versturen en er blind vanuit gaan dat deze gelijk wordt betaald. Dat is niet zo. Je moet lang wachten op de betaling en dat is niet prettig. Facturering is ook voor veel ondernemers lastig omdat ondernemers goed zijn in ondernemen en vaak niet in de financiële randzaken. Wanneer je dit kunt uitbesteden dan gaat er een zorg van je schouders af.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × drie =