Digitale software die jouw bedrijf verder kan helpen

Digitale software die jouw bedrijf verder kan helpen

Diverse bedrijven moeten nog een slag slaan op het gebied van digitalisering. Er is verschillende software beschikbaar die onderdelen binnen je bedrijf kunnen automatiseren. Dat scheelt uiteindelijk weer extra handmatig en levert je dus extra handen op die nu dus op een andere manier handig kunnen worden. Daarnaast kan het er ook voor zorgen dat er minder (menselijke) fouten worden gemaakt. Software werkt voor jouw bedrijf. We lichten hier enkele software mogelijkheden toe die het bedrijfsproces zullen verbeteren.

Digitale urenregistratie

Het digitaal registreren van uren is erg handig, doordat veel werk uit handen wordt genomen. Met een handige urenregistratie app daarbij kun je alle uren eenvoudig inplannen, wijzigen en afronden. Het nauwkeurig bijhouden van uren is erg belangrijk. Bijvoorbeeld om de facturabiliteit van medewerkers goed in de gaten te houden. Tijdschrijven wordt door veel mensen als niet prettig ervaren, zowel medewerkers als werkgevers hebben er vaker een hekel dan dat het hen lief is. Door het uit handen nemen van deze frustratie door de juiste software kun je efficiënter je dag invullen, maar ook inplannen. Ook bij de wijzigingen is het goed om dit eenvoudig door te voeren en last-minute te kunnen updaten.

Digitale werkbonnen

Met digitale werkbonnen is er een mooie vervanger van de oude werkbriefjes. Werkbriefjes werden voorheen gebruikt door buitendienstmedewerkers om de gewerkte uren en voltooide taken te delen. Deze werden dan aan het einde van de week bijvoorbeeld gedeeld met de binnendienstmedewerkers en raakten dan nog wel eens verloren. Met digitale werkbonnen ben je dat probleem de baas. De digitale werkbonnen zorgen ervoor dat er altijd up-to-date informatie beschikbaar is. Je kunt eenvoudig projecten terugvinden opzoeken en alle bijbehorende werkbon erbij zoeken.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zestien − 9 =