Teksten laten vertalen

Teksten laten vertalen

Als je teksten op de best mogelijke manier wilt laten vertalen en daar vanwege het budget niet teveel geld voor kunt betalen dan biedt vertaalbureau Translation Kings de oplossing. Het vertaalbureau biedt alleen topkwaliteit en dat al vanaf 0,05 euro per woord. Het feit dat het vertaalbureau ISO-gecertificeerd is en grote merken als Nike, Tesla, Albert Heijn, en Swarovski een beroep doen op de meer dan duizend vertalers van Translation Kings spreekt wat dat betreft boekdelen.

Meest opvallend is de prijs- kwaliteitsverhouding die geboden wordt. Want de kosten voor de topproducties zijn enorm laag. Reden? Dat is het feit dat Translation Kings amper overhead kosten maakt. De vertalers werken op die plek waar zij dat willen en dus volstaat een klein kantoorpand in Amsterdam. Klanten profiteren daar dankbaar van. Die klantenkring heeft zich ondertussen overigens uitgebreid naar zo’n 15.000 en het vertaalbureau kan diensten in 150 verschillende talen leveren. Behalve kwaliteit staat het vertaalbureau ook bekend om de geleverde snelheid. Ook in dat opzicht maken de taalkunstenaars echt het verschil.

Het succes van het vertaalbureau

Het succes van het vertaalbureau is ook af te meten aan de ISO 9001 en de ISO 17100 normeringen waaraan voldaan wordt. Voor de duidelijkheid; alleen bedrijven die de beste kwaliteit bieden komen voor een dergelijke normering in aanmerking. Het verandert echter niets aan de werkethiek en de drang om elke dag opnieuw beter te willen worden. En het vertaalbureau hecht net zoveel waarde aan particuliere klanten dan aan de grote merken die Translation Kings inhuren. De drang om de dienstverlening telkens weer op een hoger plan te brengen komt ook tot uiting in het feit dat Translation Kings is aangesloten bij twee grote organisaties die dat ook nastreven: VViN en EUATC.

Ondernemers die besluiten hun website meertalig aan te bieden doen een beroep op het vertaalbureau, zoals ze ook als geen ander in staat zijn om juridische-, medische-, technische- en commerciële teksten op de beste manier te vertalen, terwijl je ook voor het vertalen van SEO-teksten, financiële teksten, officiële documenten en beëdigde vertalingen aan het goede adres bent. Op zoek naar een tolk? Informeer ook dan naar de mogelijkheden die het vertaalbureau te bieden heeft.

Verschillende vertalers
Behalve technisch goed vertalen, hebben de vertalers – het zijn er liefst 1.132 ondertussen die 150 talen beheersen- ook echt feeling met de taal en zijn ze dus in staat om de tekst niet alleen letterlijk te vertalen, maar er ook die draai (lees: boodschap)aan te geven die je als klant voor ogen hebt. Dat die draai altijd in de juiste richting is, blijkt wel als je op de website van het vertaalbureau kennisneemt van de ervaringen die klanten met Translation Kings hebben.

Ook de Kamer van Koophandel, Deloitte en het Financieel weten het vertaalbureau ondertussen p[p waarde te schatten en gaf het en prominente plaats in de MKB Top 100, de Fast 50 en de EMEA Technology Fast 500. En ook dat zegt veel over de snelle en kwalitatief uitstekende dienstverlening van dit vertaalbureau.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 + 7 =